• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Svaka cast ak se moze novo,no da je najbolji u svojoj klasi to dosta ljudi misle posto ih svabe fale na sva usta,si cul mozda danasnje vijesti kak nas vw koncern vara al jemput izidje sve na vidjelo.Nes pogrijesit s golfom ipak je to dobar auto al ti znas kaj ti treba,potrosnja,prostor,imidz..udobnost.

ps.moram provjerit al mi most vrije,nesto nece da krene,mamu mu j-bem a del sam stiri kg cukura na sto litri:icon_blackeye:

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Uzmi Kiu, 7 godina garancije, i sto je najbolje priznaju to, ne bježe od tog, a lijep autić...

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Bogme Antonijo,iako vozim citrace prek 20 let moram reci da su mi ovi novi Hundayi zanimljivi,I 30,I 40 vjerujem da je i kvaliteta napredovala ili cak dost marki preskocila.:icon_super:

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Pitanje za ljude dobre volje ! Imam problem s autom Fiat Punto 1.1 ,95 god. Iako je taj auto odradio svoje ,šteta ga je na otpad ,dok traje registracija ,a trenutno mi baš i nije zgodno kupovati drugi. Problem je: auto danima dobro vozi ,doduše po 10-ak km i onda ili počne trokirati pa se ugasi ,ili se samo ugasi i onda 20-30 min ne može upaliti. Kad upali ,opet neko vrijeme normalno vozi! Bio je kod mehaničara ,pregledan dovod goriva ,iskra ,nove svjećice ,filteri ,sve ok, ali kvar nije detektiran. Bio je i kod autoelektričara ,pregledan ,opet nije detektiran kvar. Taj veli ,kad bi problem bio u kompjutoru ili bobinama ,nebi radio nikako. Ukratko ,nitko nezna šta mu je ,pa ak je netko imao slične probleme ,makar i s drugačijim autom ,molim da rekne koju...

Kolega je na Uniću imao takav problem, kak ga je kupio.. pokušavali svašta, na kraju ispalo to da je falilo rashladne tekućine u hladnjaku i kad se pregrije samo stane...

mijo

Član
Tu od
31 Srp 2014
Poruka
247
To inače imam naviku redovno provjeriti ,ali moguće je da nisam gledao već neko vrijeme ,on doista ima blesavi sistem hlađenja ,ak fali tekućine ,neće upaliti ventilator jer mu indikator pevisoko postavljen.

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
618
Problem- kamenčić u kotaću.

Nadam se da me razumijete. kamenčić između diska i čeljusti.

Zaletiš se u rikverc i zakočiš malo naglije, u 9/10 slučajeva ce izbacit kamenčić koji je 99% sigurno između diska i zaštitnog lima sa zadnje strane te zbog toga toliko jako i rezonira taj lim.

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Uzmi Kiu, 7 godina garancije, i sto je najbolje priznaju to, ne bježe od tog, a lijep autić...

Golf ima 4 god. garancije,mada su mi nešto spominjali da ima isto za nešto 7god. na limariju ima 10 ili 12 ako se nevaram a boja nemora bit metalic

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
To inače imam naviku redovno provjeriti ,ali moguće je da nisam gledao već neko vrijeme ,on doista ima blesavi sistem hlađenja ,ak fali tekućine ,neće upaliti ventilator jer mu indikator pevisoko postavljen.

Jel riješen problem? :)

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Koristi li tko Osram Cool Blue Intense na automobilu? El ima problema pri registraciji?

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Ak je sve po propisima mozda si ih i ja stavim

ddeMcZUN8tgP.jpg

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Ja ih imam i daju ljepo svijetlo, na svim stranicama gdje se prodaju piše da imaju homologaciju i da su 100% odobrena, znači na tehničkom ne bi trebalo biti problema. Ja danas na tehničkom i kaže ne prolaze jer su plave, žarulje jesu malo plavkaste, ali ne svijetle plavo. Inače taj čovjek što je bio je jako "pametan". Pa da čujem drugo mišljenje? Odvezem auto kod njih u servis jer mi se nije dalo mjenjati, a i nisam imao dvije i tamo čovjek se isto čudi.

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
618
Tesko da je ovakva razlika.

Dok je bijela svjetlost nema problema, ako ima plave primjese više nije legalno.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
A zakaj eksperimentirate i trošite novce na bespotrebne stvari?
Najbolje svijeto daju standardne halogene žarulje, s prirodnim spektrom, a ovo plavičasto em smeta em lošije osvjetljava. Isto ko i oni jeftini kineski "retrofit" ksenon kitovi.
Vratil te je s pravom.

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Jesi isprobao pa znaš da su obične bolje? I ne svijetli plavo već bijelo. I ja sam protiv plavih kineza, al ove daju ljepo svijetlo i bolja je vidljivost s njima. Ovo je obična halogena žarulja samo daje puno ljepše svijetlo, ako ne smeta obična žuta, onda ne smeta niti ovo.

Na vrh