Naj jeftinija varijanta(po meni i naj sigurnija) je izbjegavati voznju nocu,te si tako odma rijesio problem sijalica, tjeranja i natezanja na 3 stranice
Ma jok, po danu imam vid skoro pa savršen, svake godine liječnički pregled i sad u četvrtak opet idem, ali po noći, i još nek padne kiša čorav sam ko kokoš. Rekla mi nekad na liječničkom za vojsku da ne vidim neki spektar boje i nebrem nikak biti profesionalni vozać.Prijatelj više mi znači ovo da se tebi pokazala najbolja ova wurthova za 17 kn, nego to kaj si gore 'namljel'. Jbga ti, kaj ti misliš da bolje vidiš od mene :tongue: ?
Abarth prijetalju sad bi najradije išel poslikati lampu, ali vjeruj mi prijatelju, sa lampom je sve ok.
Javim kak bude sad kad su lampe 100% 'poštimane', možda više ne bude takav loš 'osjećaj'.
Xenon je dobra stvar za onog ko vozi, ali po meni, hebem ti život kaj je to jako kad ide prema tebi, po meni prejako!
Isti problem sa ocima kao i ti, delta poremecaj. Nikad Sofercina od nas. Isto je i meni problem voziti dosta nocu pa sam ubacio xenon 5000K i skoro mi crkla desna strana, ubacim halogenu, razlika ocigledna. Xenon jest jaci dosta i bolje osvijetli ali smeta drugim vozacima i nije toliko dobar po kisi i magli kao halogenaMa jok, po danu imam vid skoro pa savršen, svake godine liječnički pregled i sad u četvrtak opet idem, ali po noći, i još nek padne kiša čorav sam ko kokoš. Rekla mi nekad na liječničkom za vojsku da ne vidim neki spektar boje i nebrem nikak biti profesionalni vozać.
Gle vozim francuza, a tu žarulje krepavaju ko na normi, od onih za 80kn komad do onih za 13kn komad za sad su mi se te wurthove pokazale naj dugotrajnije, drže po 3-4mj i dosta lijepo vidim po noći i kiši sa njima.
Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk
izgleda da su čitali ovo i u međuvremenu rješili problem hlađenja