Milan  ,ak  je  već  iz  uvoza ,bitno  je  iz  koje  države  je  uvežen.  Npr. nekad  se  kod nas  puno  uvozilo  iz  Belgije  i  Nizozemske (neznam  kako  je sad)  jer su u  tim  zemljama ,zbog visokog  standarda  polovnjaci vrlo  jeftini.  I  jednu  i  drugu  državu  sam  prošao  uzduž  i  poprijeko  s  rođakom  koji tamo  kupuje  i  uvozi  u  Hr.  U  pravilu su  auti   otamo   dobro  održavani  i  redovno  servisirani  ali  zbog  dobre mreže  cesta i  dobrog  standarda  ,veći  auti  već nakon  7-8 god. natuku 150-200 tkm  i   čim  počnu prva ozbiljnija ulaganja osim  servisa  oni  ih  prodaju . Druga je  stvar što  su to najgušće naseljene  zemlje  u  europi   (preko  300  stanovnika  na  km kvadratni  )   pa je  gotovo nemoguće  naći  garažiran  auto  ,a  zbog blaže klime i  ubrzanog života  i  oni koji  imaju  garaže ,rijetko  garažiraju . Uvoz iz   Njemačke je po  meni  bolji izbor . A za  talijane kažu  da  loše održavaju  aute i  divljački  voze.  Eto  ,nadam  se  da  sam bar malo  pomogao..