Ovako. Kad se to dogodi, a na žalost se dogodi jer smo siromašna smeća koja kupuju otpad iz Njemačke, pričam o sebi i svojem krugu osoba, skida se dpf. Napravimo od čelika 5mm blindu, slijepu prirubnicu za egr, izrežemo rupu sa gornje strane dpfa, povadimo to van, možda stavimo cijev, većinom ne u taj lonac. Zavarimo gornji dio lima kojeg smo izrezali da bi povadili sadržaj van i sa tako izvađenim i blokiranim oni idu kod Damira Muhe u Zagreb ili kod Sebastijana Bertola-Seba u njegov servis. Ovisi koji auto voze. Tada se za cca 200 eura to pogasi računalno, korigira se mapa jer više to nije kak je tvornica napravila i zacrnjenje na tehničkom je i dalje minimalno. Zasad ti to tako ide, iz iskustva. S tim da sad navodno, već duže, ali nisam trenutno u toku, Muha ima valjke i korigira na valjcima sve. Ništa u vožnji, kasnije se proba auto, ali to je u 99% TO. I da, Damir Muha je naš MUHA, samo je tu incognito.zamjene DPF filtera?
Zanimaju me stvarna iskustva za osobna vozila.
290t audi 6Molim vas, koliko ste km presli sa dizelom euro 6 bez ciscenja ili zamjene DPF filtera?
Zanimaju me stvarna iskustva za osobna vozila.
Danas sam procitao na jednom kikiriki portalu da bi ga nakon 100 000 trebalo cistiti...