• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,845
Donacije, motivacije i poticaje ne primamo ali kad bude kakav dobar kadar biti če i slika.
Ove iz procesa obnove su mi sad mučne kad se sjetim posla koji je iza nas.

Ali.
Imamo mi zapocet jos jedan projekt samo nam je sad malo zima, a i uživati prvo u ovom zavrsenom treba.
Još da hoče malo snijega zaprdit, to bi bilo to.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,437
Ostalo od farbanja jednog VW Pola litra boje.
Gazda ostavio da on ne baci pa ja danas iz sprdnje štrcnio na lice jedne BBSke koju sam sredio da vidim kako će izgledati.
I nemam pojma, više sam za mat finiš, ova metallic mi nema dubinu crne boje koju sam ja imao u glavi...

IMG_20241201_202531.jpg

Sutra imam još jednu za završiti pa budem opiturao cijeli set da potrošim boju, a drugi set kada sredim budem vidio. Mada crni felđoni na bela kola pašu provjereno...

Najnoviji postovi

Na vrh