• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,912
Auto je bez katalizatora, tak piše i u knjižici. Tak da to nije pravi ekotest. Ne turira ga i sonda je u auspuhu kratko vremena na leru samo..
Dimi samo kad je hladan, a to je više para. Na višim okretajima nema dima 👌
Ako budu počeli komplicirati idem na PV table. Tamo je tehnički puno blaži i jednostavniji..
Makar kocka je maksimalno utegnuta, sve promjenjeno na podvozju. Uloženo u podvozje više nego neki auti vrijede, a dolaze na tehnički i voze se po cestama.. Tak da, za 37 godina staru damu je u top stanju 😀
I da zagađuje zagadi manje nego mnogi koji kak ti ne zagađuju (najjača fora mi je kad skupe čađu a onda ju regeneriraju spaljivanjem u vožnji) a naprave deset puta više godišnje nego ta ljepotica...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,912
Pitaš mene ili Frenkija?

Ako mene pitaš takve sile kakve ostvaruje rastezanje na tehničkom 90 posto vozača, a i više nije nikad ni osjetilo, a kamoli ostvarilo.
Teška glupost da bi videl jel krajnik, kugla ili selen ima lufta.

Najnoviji postovi

Na vrh