• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,915
Auto je bez katalizatora, tak piše i u knjižici. Tak da to nije pravi ekotest. Ne turira ga i sonda je u auspuhu kratko vremena na leru samo..
Dimi samo kad je hladan, a to je više para. Na višim okretajima nema dima 👌
Ako budu počeli komplicirati idem na PV table. Tamo je tehnički puno blaži i jednostavniji..
Makar kocka je maksimalno utegnuta, sve promjenjeno na podvozju. Uloženo u podvozje više nego neki auti vrijede, a dolaze na tehnički i voze se po cestama.. Tak da, za 37 godina staru damu je u top stanju 😀
I da zagađuje zagadi manje nego mnogi koji kak ti ne zagađuju (najjača fora mi je kad skupe čađu a onda ju regeneriraju spaljivanjem u vožnji) a naprave deset puta više godišnje nego ta ljepotica...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,915
Pitaš mene ili Frenkija?

Ako mene pitaš takve sile kakve ostvaruje rastezanje na tehničkom 90 posto vozača, a i više nije nikad ni osjetilo, a kamoli ostvarilo.
Teška glupost da bi videl jel krajnik, kugla ili selen ima lufta.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,897
I da zagađuje zagadi manje nego mnogi koji kak ti ne zagađuju (najjača fora mi je kad skupe čađu a onda ju regeneriraju spaljivanjem u vožnji) a naprave deset puta više godišnje nego ta ljepotica...
Ja dok svojeg vužgem ima miris po benzinu. A ovi neki noviji imaju po neki kemiji ka te odma glava boli.. 🤦

atpt

Novi član
Tu od
17 Velj 2026
Poruka
4
I tehnički riješen. Godinu dana bez brige 👌 👌
Kod god vam ga je radio, dobro vam ga je napravio. To su bile riječi kontrolora 😀
Nisi naletel na maloga Gojseka pa da vidiš kak ga tek on razvlači. Poslje njegovog pregleda svaki selen bude u liftu.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,242
po neki kemiji
Pišalini

kakve su sile u zavojima?
Paa, kužim ja sile u zavojima, nisam to htel reči.
Imam dojam da se auti previše rastežu na tim tehničkim pregledima. Vjerojatno griješim al kad vidim kak ti lik rasteže muku tvoju ne mogu se oteti dojmu da ima pretjerivanja koje može čak i oštetiti pojedini sklop. I onda ga još provjerava 5 put....hebome pas, na vitari sam jedva vrata zapiral poslije pregleda. Daj to naštelaj na minimum, odmah se vidi luft krajnika, selena i sl...
Ne znam, vjerojatno griješim

Na vrh