I da zagađuje zagadi manje nego mnogi koji kak ti ne zagađuju (najjača fora mi je kad skupe čađu a onda ju regeneriraju spaljivanjem u vožnji) a naprave deset puta više godišnje nego ta ljepotica...Auto je bez katalizatora, tak piše i u knjižici. Tak da to nije pravi ekotest. Ne turira ga i sonda je u auspuhu kratko vremena na leru samo..
Dimi samo kad je hladan, a to je više para. Na višim okretajima nema dima 👌
Ako budu počeli komplicirati idem na PV table. Tamo je tehnički puno blaži i jednostavniji..
Makar kocka je maksimalno utegnuta, sve promjenjeno na podvozju. Uloženo u podvozje više nego neki auti vrijede, a dolaze na tehnički i voze se po cestama.. Tak da, za 37 godina staru damu je u top stanju 😀
Ja dok svojeg vužgem ima miris po benzinu. A ovi neki noviji imaju po neki kemiji ka te odma glava boli.. 🤦I da zagađuje zagadi manje nego mnogi koji kak ti ne zagađuju (najjača fora mi je kad skupe čađu a onda ju regeneriraju spaljivanjem u vožnji) a naprave deset puta više godišnje nego ta ljepotica...
Nisi naletel na maloga Gojseka pa da vidiš kak ga tek on razvlači. Poslje njegovog pregleda svaki selen bude u liftu.I tehnički riješen. Godinu dana bez brige 👌 👌
Kod god vam ga je radio, dobro vam ga je napravio. To su bile riječi kontrolora 😀
Pišalinipo neki kemiji
Paa, kužim ja sile u zavojima, nisam to htel reči.kakve su sile u zavojima?
On mi ga prošle godine gledal. I pred 5 pet delal atesta na auspuhu.Nisi naletel na maloga Gojseka pa da vidiš kak ga tek on razvlači. Poslje njegovog pregleda svaki selen bude u liftu.