Morete vi tvrditi da ste obozavatelji ovakvi ili onakvi...meni je bitna udobnost, a sa novim cijenama benzina i dizela i potrosnja..suv mi je.neusporediv sa bilo kojim drugim autom...limuzina, karavan, coupe..
A struja...dok ne probas tvrdis svasta...
Ja trenutno ovoga kineza ne mijenjam za nist...imali smo staroga dizelasa, imali smo benzinca...al ovo je nest potpuno drugacije...
A sve ostalo je zavaravanje samoga sebe...
Mislim da me nisi skontal kaj sam htel reči pa da probam pojasniti.
Nebum pisal kaj sve imam doma jer bu ispalo da se kurčim, ali imam svega, a samo dve ruke, puno preveč ali kaj bum kad mi je svega žal .... Od auta 60 konja do auta 600 konja.
Dobro, ovaj zadnji mi baš i nije bil za silu.... ali, nek bu.
Plinaša sam imal a trenutno imam samo dizel i benzin.
Znači imam, ne da sam vozil ili me neko vozil nego imam ili sam imal u svojem vlasništvu duže vreme.
Isto tak su to bili auti od mini morisa do suv-a...
Naravno, za svaki dan se vozi dobri stari tdi karavan koji jedini novce stvara ali kad se nekam dalje ide logički je da uzmem suv-a.
Kak veliš noviji je, udoban je.... lako se čovek na bolje navikne.
Ali nije mi gušt, gušt mi je traktor voziti i s njim se najviše tačkam.
A i nije ga šteta, svi noveši auti na uskoj cesti u grabu beže jer ih je ljudima šteta i voze se pomalo, dok ja jurim i prašim za sobom.
A kaj se strujiča ili hibrida tiče.
To nisam nikad imal, to sam samo pobal voziti. Motor na struju i auto na struju i hibrid.
Kak sam napisal. Dok je baterija puna (to mu svi zamjeraju, to punjenje) to je čudo kak to ide. Najviše me fascinira onaj moment koji daje a koji je skoro identičan od početka do kraja.
Neznam kaj bi bilo, kad bi bilo ali znam da je naftni lobi još prejak. Jači od zelenih....
Slažem se s
@Frenki F3 da strujiči nezaustavljivo grabe prema napred.