Kaj se mjenjali u njihovoj priči? Mislim da sma vidio njihovubreklamu na youtubu...
Jesu napravili ili?
Kažu da su napravili. Vidjećemo kada ga zavrtim.
Ali nije tu moje nezadovoljstvo .
Prvi put kada sam zvao , njihovo osnovno pitanje je bilo koliko je tezak rotor i da cijena balansiranja zavisi od težine , da nemogu uraditi ako je preko 250kg.
Rekao sam im da neznam tačnu težinu ali pretpostavljam da nije teži od toga.
Rekli su da za preko 200kg usluga košta 250km a za manje težine cijena je manja.
Prekjuče kada sam zvao znao sam težinu , 140kg. Kada sam pitao koja je cijena za tu težinu odgovor je opet bio 250km.
Nakon što sam ih podsjetio na prvi razgovor odmah su počeli priču kako nemaju vremena da to rade ali eto uradit će i "napravit će cijenu".
Danas kada su uradili kada sam pitao koliko sam dužan čovjek kaže 250km (130e) . Ja ih podsjetim śta smo pričali telefonom a ovaj jedan se pravi blesav kako nije obećao umanjiti cijenu zbog težine a u priču upada i njegov kolega koji se čudom čudi kako su oni to uradili i ispod cijene te da su taj posao trebali i više naplatiti.
Nije meni problem u toj nekoj razlici u cijeni koja bi bila umanjena za težinu ali ne volim kada se neko šuga za dinar.
Jer u prvom razgovoru su striktno naveli da cijena rada zavisi isključivo od težine rotora i tada rekli cijenu sa pretpostavkom da je rotor težak 200-250kg.
Ali ispade da je cijena ista i za 140kg.