Za koji JD ne nose sve iste lezajeve noviji tipovi od 332 pa navise nose 3 lezaja a JD 224 nosi 6imam ja orginal lezaje za john deere balaricu sve je u paketu i orginal iz njemacke placeno je 450 km dao bih to za 400 imam i racun da nebi neko pomislio da je prevara u pitanju!
pooz... svima, imam jd 224t jako dobro me slusala, danas u toku pregleda sam utvrdio da su zaribala dva tockica na malju ima li ih gdje kupiti, takodze i vodilice malja su poderane i njih bi zamijenio, neznam gdje ima rezervnih dijelova za moju balirku
najbolje ti je ubaciti običan ležaj u košuljicu ili čauru jer tako i ovi svi rade gdje ćeš platiti 25 do 30 eura
To je lamela vezaca sluzi da vezacki aparat ne bude potpuno slobodan i da igle u nekim situacijama ne bi kretale po inerciji vec kako im komanduje mehanizam prese.
Pozdrav za sve! Da li neko ima neke informacije ili neka iskustva sa balirkama MF 20? Svaka informacija bi mi znacila.
da na nju sam mislio. trebalo bi mi neko uputstvo od nje, ja sam trazio ali nisam useo nigde da nadjempozdrav! Ako si mislio na mf20(kockaste bale) napravljena je da traje.Ako je dobro podešena nema šta da misliš...samo gas Sedam godina iskustva sa takvom,mislim da izbacuje najsimetričnije bale.Za sat može odraditi oko 200 dobro presanih bala(20-25kg).....svako dobro i sretno ako je već imaš! :supz: