FeLiXxX
Aktivni član
- Tu od
- 6 Pro 2010
- Poruka
- 1,037
ja radim dosta usluzno i vecina mi trazi bale do 15 kg zbog utovara i ne planirane prodaje a ja maksimalno sto sam uradio je oko 2500 u 18 njiva :$ a testiro sam je na otvorenom redu za 10 min 110 bala sto je dosta brzo ali kad je ovakav teren ko kod mene i usitnjeni posjedi e onda je 2500 maksimum za jedan dan a vezano za tezinu kod nas se tovari na ove obicne prikolice i bogami kad vec treba bacit na 5 6 red i jos vilama eh onda postaje za*ebano a sezonski odradim oko 15000-20000 zavisi od roda prve i druge ture i naravno kvarova. Ove godine sam probo razne vrste spaga makitu nisam ni probo jer imama vec losa iskustva obalu sam bacio dva nova bunta tornado raspe makar 5 na 100 jer se valjda sad proizvodi u srbiji a ne vise u sloveniji pa nema tog Eu standarda a sad je i svejtlija u odnosu na proslu godinu a uragan ne pise gdje se proizvodi al najbolje radi s njom 1-2 bale na 100 komada nekad ni jedna a inace trazio sam TEWE spagu i nisam je mogo naci mozda im je bila slaba prodaja u bosni pa su je prestali uvozit nazalost