JA radim slično kao Savorijos,samo ,da nikad nisam prao vodom.Samo jo spuham zrakom i krpom ščistim pa pošpricam mješavinom ulja i nafte-isto vezački aparat.U sezoni bez problemova starta.Mast koja padne iz mazlic,nikad je nisam čistil dole,jer nije bilo zbog toga kod radova mi nikad problemova.Nanjo se odmah sakupi prašina i padne sa njom dole.Normalno pa ,da se treba izbjegavati prejakom mazanju tamo.Upravo oko držača konopa i šicna za radit čvor.Desilo mi se,da jak očesto mazao i išao radit na slamno polje sa jako dosta prašine,pa se zapunili zupčaniki(rupe između zubova)i hvala bogu,da nije sve razdrmalo.Nabilo je to unutra ko beton...Al to se ne događa u svaki prašini-stara slama čini mi se da je opasna za to.Skužijo,da je loše previše maazti nego premalo:icon_rolleyes:
No sad sam povukao vod struje nazad,da prikačim ventilator,da smanjim prašino na mjestima,al glavni mi je razlog,da sam to napravijo,jer imam alergijo na prašino pa mi bila mala obaveza...KAd se bude rudo otvorilo,da počinjem sa radom,bude se ventilator automatički zastartal.