Poštovani moji:
Trl sem si glavo sa time kako,ovako...Ili dal se izplati.Na kraju prevladalo,da ugradim ga,jer sam alergičen na prašino,pa se je maka malo da se izbjegnem to napravim.
No za sad imam samo povučen kabel do mjesta ventilatora (traktor i uključivanje automatski sam več prije remonta preše napravijo).
No gledao sam,dal ima na Euro utikaču za prikolico kakvo opcijo stalnog plusa.Jedan pol od tih 7 polov je prazan.Izgleda,da može se tamo dodati izpod armaturke stalan +.Al u originalu ga nema.Toka na tom polu nema.
Zato sam povukao novi kabel od osigurača i dodao jedno novo za njega,na kraju straga na traktoru pa sam pored utikača za Euro vtičnico ugradijo utičnico za rotirko(rotirajočo svijetlo).No tamo ja sad uklučim kabel.
Vijerujem,da bilo bi bolje priključiti na prazan pol Euro vtičnice na stalan +,al ni neznam,dal ima u utičnici kabel za njega pored drugih.Pa sam novog povukao.No kod Zetora sam trebao skinuti tank nafte.
Stavijo ventilator budem od zgoraj dole,jer če virojatno tak onajblje odpuhati sve stran.Ak je straga naprijed,on če nabijati prema limovi steni spredaj i sranje ti je isto.Pa i smetati če mi tak omanje.KAd budem to napravijo neznam,jer za sad nemam ni ventilatora...