Felix the cath hehe
Ovo o čime ti pričaš razmišljal sam i ja.O tim podizavanju klipa ,kad povozi neko na pola suho mrvo.To se vidi,na vodilicama-ova stisnuta povožena mrva.A moja ima original isto kao ti želiš napraivti gore umijesto lagera klizni drveni štab.Al ja ga kad se iztrošijo dao napraviti sa klizne plastike.Sad mir.Pustijo gore 5 mm lufta i ide super.Al trebam ti kaazti,da imam neoriginalno od remonta ove zime stavljene čistače vodilic tak ospredaj kako straga klipa i do sad rade perfektno.No neznam,kako čejo dugo izdržad,dok jih sile ne odčupajo sa klipa i jih sa mrvo ne zabaliram,al za sad se drže dobro.Pa radijo sam jih 2-3 dana i trl glavo kako da napravim.Dal su bile gore v originalu NEZNAM.ne vidi se ništa da bi bilo.Vidijo to ja na Klasu pa to napraivjo.
Kažete vi i se razgovarate,da navarate vile i slično.A što nk ja napravim,kak jih imam drvene...I znate kako brzo se one poderaju.malo više mrve u kanal punjenja i drvo pukne na po...Nedaj bože,da jih dosta do poda spustim.Razmišlal sam,da dam u specijalno tvornico koji rade stvari iz plastike,da mi napravi iz tvrde plastike .Siguran sam da če biti bolje kao od drve.I mogao bi jih bolje ošpičiti-ošiliti jih na kraju,pa bi i bale bile sigurno tad super.No jesu i sada ,al samo,dok je drvo nepoderano.