Vrag sa pakla ti je opruga od SIP paoka u redima ej!!.Sreča je do sad nisam nikad pronašao u redima.Odpala jedna opruga komšiji na našome travnjaku,da nam pomogne.
Idemo sakuplati na ruke i majka pronađe ga srečom.No mijesto gdje je puknuto,bilo je 3/4 tamno ,al samo 1 /4 svijetlo puknoto na novo.No to znači on je došao samo odbaciti taj napucan prst u mojo mrvo heh.
Na nožu i proti nožu prije remonta pronašao sam i ja oštečeno mijesto ,ko da bi prosijeknulo promijer žice oko 4-5 mm(slično debelini sakupljačevog prsta),al ak bi njega prosijeknulo,siguran sam,da bi napravila se veča zbrka na nožima ko to.
Luka 09-za štart pokušaj pritegnuti kočni lim konopa,kad dođe sa kutije za hrambo rol konopa.Taj ima jedno najvažnijih funkcija vezanja.Držat trebaju obadva isto jako,al opet ne previše.Da malo filozofiram jedan kg uteg da ga navežeš na konop,koji dođe sa lima,nek ga on jedva da ga drži gore,pa bi trebalo biti ok.Jer ak je previše,može se dogoditi,da kad ide skroz spoj ,kad spojiš konop če se tam zablokirati u tom limu.