:icon_pray
oštovani Ivan KC
Ovo mi je u mome životu prva balirka,koja na ljevoj stani(gledajuč straga naprijed)ima više mase mrve kao na strani noža!!!
Normalno je,da se jedna klopka troši više od druge,jer je potrebna različna dužina ,da objame cjelo balo naokolo.Al to sa špagom ne možeš regulirati.Ona objame,što dobije nazad gurnuto.I teoretski i praktično ni jedna preša potpuno isto ne troši klopk.Uvijek malo najviše puta ljeva zaostaja i ostane u klopki ostatak.A tebi zanimivo kontra.
Onaj fenomen(zamene jeste) htijo bi vidjeti vlastitim očima.možda jeste su odpale škrge zbog hrđe ili puknule su opruge prtov za sprečevanje povratnog udara mrve,al koliko sam ja na mojoj teestirao,stezanje preše straga na različti pritisak ono nema veze i ništa ne pomogne.No kod moje da,jer ima prerađeno tamo nešto.Dodan je U profil preše,da dodatno na strani noža radi pritisak.Sa tim predpostavljam,da mi radi bolje bale,al nisam ni pokušavao bez nje,tako ,da neznam,dal ima pravo funkcijo ili ne.Pa ak je nameštena-neka bude.
Onaj vijk koji je kod tebe samo jedan,da steza konope,ovo mi se ne sviđa takvo riješenje.Tak oima napraveno Riveira.I ne koči obadvih konopa isto.Bolje je svaka za sebe.Jedno mom poznaniku koči,al jedne nikako neče,pa ne veže dobro.
Čisto na kraju,kad nečeš imati više nijedne ideje,pogledaj kako stoje vile koje ubacuju,i čisto na kraju,kad se predaješ od svega,pogledaj,dali su vile izfazene(a po moje to nije krivo).