Kako je moguče,da nema ni jednog osiguranja(ove vile o kojih pričate).No ni moja nema osim toga,kao što sam vam kazao,da su drvena.I ti "osigurači " su se u cijeloj historiji rada moje preše izkazali.Satralo jih isto kao kod Lukeca,kad mi odpao lanac iz lančanika,koji jih goni.Nije bijo dosta pritegnut a radijo nas na jakon bočnom nagibu i škrc i kraj priče.PA jim imam uvijek jedne u rezervi.
Lukec napravi ti isto drvene ak se može i imaš 100% osiguranje.Samo je tu sad pitanje dal se klip zabijo u vile ili vile u klip?predpostavljam da klip u vile,jer su zastale u kanalu punjenja.I tad je pitanje,što se dogodilo i sanosačem tih vila.Mal opogledaj,što je sa njma.Da jih nije u stran savilo!
Pa maka pravijo ljudi,da suze na tuđoj nesreči brzo se suše,ne bi ti ja to želijo,da se dogodi.A može se to sredit i malo razmisli o moji ideji,samo tad trebaš napraviti nosač drvenih vila:Nije nešto posebnoga.Pogledaj u mojem albumu,tamo sigurno je slika od toga kako je kod mene napraveno.U biti izgleda kao "U"profil iz čelika,kamo se stave špica iz drve i pritegne na nosač vila.
I tako je-ovo nije nikakva greška od servisera,jer nije se na njoj radijo remont u podpunosti i serviser u taj sklop mašine nema upogleda.
Samo mi se čini glupo,da bi se krona na osovini u obliki malenih zubova pojela.Kod mene je isto napraveno,samo na ove zubove jako snažno pritiska vijk zunanji dijo koji je gurnut naje.I to ne može popustit.Prije osovino satare :No neznam kak je točno napraveno.trebalo bi se vidjeti.Dal je moguče,da je ona takve bale radila zbog toga ,jer se na toj ripni koja ti se pojela bila razfazena,jer bila malo zaokrenjena i nije pravo gurala mrve unutra.Na kraju se do kraja razfazila i udarijo klip po vilah...