kikic MF kaže:
ma vučeni su bolji s bočnim utovarom jer ju odma može i osovce postaviti tam gdje je najlon najdeblji i ništa se ne prebuši i ne pada s visokog. stražnji su dobri al opet ju spuštaš poležički i kao je malo oštrije prebuši najlon bez obzira kolko ju polako spustiš i to nije to više ovak jue bolje barem meni. ja zamotam i s omotačem privezem na jednu stranu i samo ih redam jednu do druge ili sad kako sam kupio hvatač zamotam pa ju s hvatačem stavim jednu na drugu na jedno mjesto i to je to nema zajebancija. imal je tu susjed stražnjeg al sam moral najlone od bala podmetati ispod bale jer mi ju je uvijek prebušilu najlon i zalijepio sam ju al opet se na tom mjestu kvarila.
.
na vašim omotačima sa bočnim uzimanjem bala kod ispuštanja dolje se kotrlja i nema tog da se neče probušit, ok večina su cjele ali ima svega
na mom omotaču ja balu držim sa onom velikom rukom sve dok ju nisam polegao na zemlju i tek ju onda puštam tako da je ona mirna na mjestu
one fore sa izvažanjem bala i omatanjem prolaze kad imate dnevno 20 il 30 bala , al kad dnevno imate 200 onda taj film neče igrat tak skoro u kinima
ako je bočno uzimanje omotača, onaj koji balira se mora za svaku balu zabacivat natraške, tu nema boga da to nemora radit, i tu se onaj koji balira jako usporava.i pogotovo je jako gadno kad bi došli kod mene gdje je trava jako velika i flanke su jako guste,tu onda nastaju problemi jer balu u pravilu ispusti na flanku
dok ja samo ispustim balu dolje a omotač ju uzima tak kak stoji da praznom djelu
daj mi reci a ko to sve ima omotač koji uspravlja balu, to na prste nabrojiš
situacija je sljedeča, vidjela žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu, tako i sa omotačima, kao prvo moj je jeftiniji u startu, ima isti učinak, a manje probušenih bala, a to što je kod nas uvriježeno pravilo da kad jedan nešto kupi to onda moraju imat svi to je problem sam za sebe, tako ako netko nije radio sa stražnjim omotačem ne može tvrditi da nije dobar, a ja sam se barem nagledo i naslušo svega i svačega