matija754dt
Član
- Tu od
- 5 Pro 2011
- Poruka
- 137
tjera ju traktor od 70ks samo u sjenu i u slami a u sjenaži jako teško moj je 73ks i u sjenaži kad je bala pri kraju samo što nekrepa kak mu je teško
tražim rolo presu i naletio sam na jednu PAGET sistem letva lanac,bale 120 vezanje špaga+mrežica.Na oko je očuvana samo mi se ne sviđa nema brave na komori nego je drže cilindri.Presa je talijanske proizvodnje i zgleda prosta,ako ko ima iskustva molio bi savjet
Dali imaš noževe,koliko i kako se traktor ponaša sa njima ako ih imaš. Inače jako ljepa balirka
Nemoš me zezat da ide tako lagano.Da velika šteta što niste uzeli noževe ipak ste uzimali novu balirku.
Noževi na svakoj balirci se mogu skidat,ali to je problem šta ste uzimali balirku i niste planirali da za par god čete kupiti veči traktor s kojim bi ju mogli terat i sa noževima. Dali ti se štopa pickap na zelenoj masi,dali si balirao talijanski ili engleski ljulj ovako na jesen,gdje se nemože nikako prosušit ta trava i bude skroz mokra,i kako onda baliraš dali isto na 1000ok
Noževi na svakoj balirci se mogu skidat,ali to je problem šta ste uzimali balirku i niste planirali da za par god čete kupiti veči traktor s kojim bi ju mogli terat i sa noževima. Dali ti se štopa pickap na zelenoj masi,dali si balirao talijanski ili engleski ljulj ovako na jesen,gdje se nemože nikako prosušit ta trava i bude skroz mokra,i kako onda baliraš dali isto na 1000ok