marko93
Legenda
- Tu od
- 31 Sij 2008
- Poruka
- 5,893
Jasno ko dan kolega, ali čemu onda 3. pol??
Selim ovo u temu rolo balirke!
Taj treči pol neznam čemu služi..
Al ja sam spojio sam plus minus i radi mi bez problema..
Jasno ko dan kolega, ali čemu onda 3. pol??
Selim ovo u temu rolo balirke!
Evo ovakva!
http://www.google.hr/imgres?q=UTIČN...&ndsp=31&ved=1t:429,r:0,s:0,i:78&tx=117&ty=72
http://www.google.hr/imgres?q=UTIČN...w=151&start=0&ndsp=31&ved=1t:429,r:1,s:0,i:81
Daj mi reci jel si možda otkril čemu služi ona dvo-polna kaj je original ugrađena straga i ona utičnica kaj je ugrađena ispod volana u kabini?
Onda je i ovaj postojeći priključak na traktoru iste funkcije samo drugačijeg, vanstandardnog oblika, budem moral i ja zamjeniti onda isto kak i kolega toma
se najdeš njuškalo jedan...
hehe, super!
kupiš to kod Hubzina il negdi prespojiš i eto ga!
REŠENO!
a jel ugradjujete i kondenzatore? koliko farada?
Ok, to je jasno, znači spojil si na njegovu original instalaciju??Rekal ti marko, samo spojiš plus i minus, a 3-ći pol., ko zna za kaj služi...
Isto j to stari i ovaj novi, samo je bitan oblik...
A što će ti kondenzator??:scratch
cuo sam da taj komp od balirke nesmije niti u jednom trenutku u radu ostati bez napajanja jer se nes poremeti. a u traktoru ima puno vibracija,pa bi se vjerovatno neki put prekinulo napajanje, pa se tu ugradjuje kondenzator jer on "skladisti" el energiju, pa onda i ako se prekine napajanje,u njemu ostane dovoljno energije,dok se sve ponovno "neustabili"
Toma...
One žice stragha koje vode na taj utikač, meni izgledaju tak tanko i slabo da je to strašno.
To nema ni 1mm kvadratni presjeka. Bojim se da bi se to sve zapalilo kak je slabo.
Daj mi reci jel si ti spojil ovu 3-polnu utičnicu umjesto njegove original na te postoječe tanke žice??
Ako jesi kak se ponaša, dal se grije nešto posebno tokom omatanja bale mrežom ili je sve uredu?
1. Nemam ja nikakav kondenzator...
2. Da spojio na one žice, ništa se ne grije, sve radi ok, nemam nikakvih ni prekidanja strujnog kruga, jedino ako ti npr. izgori osigurač od utičnice
Znači dobro je napostojeću instlaciju...
Kaj ti je osigurač pregorijeval?
Tvojom krvicom ili u radu??
A dobro, to nema veze, to je greška u koracima