Moja odluka nije bila za niti jednu novu balirku,preveč je to novaca za takav stroj koji ne vrijedi toliko..Krone balirka je kod mene od 2005god..Imao sam jedan veči kvar al to je bila moja greška..Prejak traktor sam kopčao za nju (135ks) i otišli mi lageri u getribi..Balirao se grašak+zob bilo puno toga a traktor jak i previše je to bilo za getribu..No složili smo getribu i dalje balirka ide ko i prije..Jako zahvalna balirka i teško mi tak nekaj prodat,no kad tad ju bude treba prodat..
A kaj se tiče ovog video clipa,mislim da je tu ipak složeno da se ide u korist JD balirki,pošto se video temelji na JD strojevima..
Inače zanimljiv sistem ovih "vrata" gdje izlazi bala ima JD,kao neka zavjesa koja se samo digne i nazad spusti,nešto novo kaj nisam vidio još..
Naravno, razumno govoriš!
No bez uvrede, po meni loša odluka kupiti novu balirku za tolike novce, pogotovo ako ne radiš usluge i godišnje oko do 1000 bala za sebe!
I još k tome da imaš dobru balirku doma....
HEHE, nema tu veze čiji je video, to su činjenice.
JD ima potpuno drugačiji sistem izbacivanja bale van, i to mu daj definitivnu prednost.
Po meni JD u svijetu balirki No1!
P.S. Ne solim tu pamet nekome sad, KAO DA SAM JE ZNAO DOK SAM KUPIO JD BALIRKU KAJ JE TO!
Kupil sem ju igrom slučaja, nesem do tad ni znal kak zgleda JD balirka...no s vremenom i iskustvom shvatiš o kakvom se stroju radi.
Jednom prilikom mi je jedan stočar rekel, imal je WELGER RP 220 ko bombon, i tak ja svake god stanem kod njega da vidim koje strojeve je nakupoval, inače jako je bil susretljiv i sve mi je pokazal i objasnil!
Kad ono jednom ja ugledam kod njega JD 575 balirku-ja ostanem paf, pa reko kaj si prodal ovu Welger???
VELI ON MENI, 2 KLASE IZNAD TI JE JD, SVIJET ZA SEBE...
a meni niš jasno, ja blejim v nju...reko kaj mi ovaj govori...
i nakon 2 god ja kupim JD....