I ja imam rp520 i zanima me kako olabaviš i zategneš remenje.PozdravCijena ti ovisi o sirini remena i njegovoj debljini,tj imas remenje s 1 "platnom" a i sa 4..na moj ide orginal beskonacni remen,tj remen bez spojnice..
Welger rp520
To radiš na kompjuteru,ako na to misliš. I odozada na onom ventilu na vratima.I ja imam rp520 i zanima me kako olabaviš i zategneš remenje.Pozdrav
Pažnju obračaš na lančanike, pogonske lance, remene,ma na cijelu balirku... _Kaj se tiče špage i zelenoga ja sam 4 godine radil zelene bale sa balirkom na špagu.... najbolje bi bilo kad bi se moglo kupiti balirku u radu onda si kolko tolko siguran a i kak te sreća posluži. Ja sam kupil bez probe u biti zavrtili smo ju isprobali da radi elektornika za špagu i to je to, doma sam promjenil lance osovinu i lančanik od pikapa navaril i obradil promjenil nekoliko prstiju na pikapu i bil sam miran 4godine.Pozdrav, dali ima tko balirku JD 580 ili 590… zanimaju me iskustva, planiram kupnju takve pa neznam na šta najvise obratiti pažnju kod kupovine…radio bi do 200 bala godisnje, i mozda nesto sitno zelenih…(ako se to uopce moze raditi bez mreze, jer vecina koje gledam imaju samo spagu, dupli vez)?
Kako se pokazalaUzeo galiganini 3120 l. Valjda bude dobra View attachment 37026
Do sada sam zbaliro nekih 200 bala i jako dobra balirka, jednostavna i dobre bale radi. Bilo je nekih sitnicica ali zbog mene jer sam forsirao, ali inace je dobra. Slamu tesko balira ali sam isao po suncu, vele da treba ici pred vecer. Jbg se ucim.Kako se pokazala