• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

BALIRKE ZA OKRUGLE BALE

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,233
A vi mislite da drugi servisi puštaju u rad strojeve . Od traktora do pluga , rasipač Itd . Nitko ništa . A strojevi bili plaćeni i prek 80000€ . 5-10 minuta objasnio trgovac kak i kaj i gotovo . Ako nam neje bilo kaj jasno nazval objasnili nam i gotovo .
Svaka čast za realan komentar.

@marko93 Dobrim dijelom si u pravu. Ja sam već unaprijed znao šta i kako će biti, ni sa prvom Sipmom nisam dobio puštanje u rad, odnosno došli su nakon 6 mjeseci. Krone i Sipma je razlika 20tis € za balirku sa istom opremom. Tako da nema tu neke velike rasprave. Gledao sam McHale i Maschio, za Mc su mi rekli da mi je 90ks malo za nju, Maschio mi se nije svidjela na oko fixna komora i bila je dosta skuplja..
 

Najnoviji postovi

Na vrh