Jadranko, ja imam Belarus 820, baš taj model sa slike. Nemam baš nekih zamjerki. Kupilismo ga novog 2004.godine u Jurvalu. _Tada je bio nešto jeftiniji nego sad. Stvar s curenjem ulja je veoma jednostavna... Na tom traktoru od dan a kad si ga kupio pa nekih prvih 50-100 sati rada trebaš sve živo zategnuti; tvornički je sklopljen "labavo" tj. Sve treba nakon što se uhoda još dodatno stegnuti i tad je ok. Dosad smo imali samo jedan kvar u zimi; izgorio je grijač za paljenje, no to nije nikakav izdatak. Å to se tiče prednjeg mosta i mjenjača, ispočetka je teško zbog malog razmaka brzina, treba se priviknuti, osobito ako si iz Zetora sjeo u Rusa kao ja. Zetor ima brzine na 15 cm udaljenosti , a ovaj ih ima više i znatno bliže. Prednji most ne zeza baš ništa, radi odlično. Pod opterečenjem je ok, ima jako puno snage i rijetko kad češ ga ukopat...znam jer sam vukao kamione kad su zapeli i nije bilo problema, taj vrag ne staje. Evo da mu ne bi cvale sve ruže jedina zamjerka je što ima veču potrošnju od drugih traktora, no opet s druge strane, da se sa njime štošta napraviti. Pogledaj pod "Tanjuranje" što vučem sa 82 ks pa če ti bit jasnije. Eto, toliko od mene. Ako imaš kakva pitanja reci