Željko,rusi nemaju elektronike...da opet ne mlatimo praznu slamu jer ja stvarno nemam živaca za zetoraše.Ali reći ću jednu stvar,tvoju priču sa pucanjem radilice na 600 sati već i vrapci na granama znaju.Toliko si je puta ponovio u bezbroj različitih tema da je to strava.A opet da se razumijemo mtz i zetor nisu za usporedbu.Mtz je jednostavno jači i brži u svakom poslu u usporedbi sa zetorom iste "snage".Neki to neće prihvatiti ali to je činjenica.Što se kvarova tiče ima tu kod mene i zetora i mtz-ova i svi kupljeni skoro u isto vrijeme.Zetor se više kvari,i to stvari oko motora i getribe.Na mtz-može puknuti neko crijevo ili otići lamela ako je vozač za ništa.Ili može zdrobiti getribu ako ima asinkroni model kao mi pa nezna šaltati brzine bez krčanja.Ja opet neznam čime sam ja tebe i dadu uvrijedio.Pitao sam za pomoć oko termostata i jedna osoba mi je pomogla i na tome sam mu zahvalan.A vi drugi ste došli podjebavati i opet ste se našli zbog nečega uvrijeđeni.To mi još nije jasno!Jel,taj razlog zbog kojeg ste se vas dvojica uspjenili.Ali kako god bilo,meni se neda bez razloga tu svađati.Ako ste se ustali na lijevu nogu,ili vas žene zajebavaju doma to nije moj problem.Idite u birtiju i ispucajte te probleme,odnosno utopite ih.A ako se baš hoćete svađati bezveze onda može i tako,iako ja nisam za to ali udovoljit ću vam.Jer sam dobar čovjek.A što se tiče turbina,to odlazi na svakoj marki traktora i to zbog samo jednog razloga a taj razlog je VOZAČ.Ili ne mijenja ulje redovito p je prljavo,ili ga odmah gazi do kraja dok je motor i ulje hladno.Ili ga pak gasi odmah nakon što ga je gazio pod punim gasom.Turbine ovise o ulju sve ovo što sam naveo je uzrok kvara ležajeva ili osovice u turbini.Te stvari bi ti trebao znati prije nego napišeš "kvare se turbine"