Kao prvo svađe i prepucavanja sa vijeđanjem ovdje neće biti , da se odma razumijemo.
Ovo do sad što ste ''zavarničili'' ću da oprostim al ako nastavite biće svašta.
Drugo , ovo je rasprava o bjelorusu i manite se upoređivanja sa drugim traktorima , to je isto kao ''moj tata je jači od tvog'' , pa nismo djeca , za mene je rus najbolji i u ovoj temi NIKO mi neće niti smije reći da postoji bolji.
Kada pišem u tebi o nekom drugom traktoru tamo ću da čitam da je taj drugi najbolji , ovdje ne.
Evo , neki dan kolegi pukla radilica na MTZu , i šta sad ? Da kažemo da je najgori?
Pa jeste , baš je bezobrazna jer je pukla nakon 40 i kusur godina korištenja , uz napomenu da je još uvijek na ležajevima H1 , za ove ''strance'' koji ne poznaju ruse to znači da je još bila na standardu.
A o (ne)održavanju tog traktora da ni ne pričam , o radu u ekstremno teškim uslovima ću neki drugi put.
Velika razlika je u samim nama , ljudi koji voze ruse obično ovdje pišu svoje probleme bez izmotavanja , dok neki drugi kojima se pokvari traktor ćute i šalju PPove sa pitanjima šta i kako da riješe , nešto ih sramota kad se ti ''fini'' traktori pokvare pa izgleda nebi o tom javno.
Nisam samo ja dobijao takve poruke , evu tu i muhe neka potvri i sam koliko je on dobio upita na pp.