zjockoo kaže:Kontroliram sve po njemu; no nije to jako, ni stalno, al kad se dogodi živcira me... Što se tiče onih 3 ručica što služe za prednji utovarivač; ispod kabine sam primjetio da lagano puštaju ulje...onak, mokre su...da li to predstavlja velik problem tipa dal moram rašarafit pola kabine da bih to sredio ili se može ispod volana do toga?
zjockoo kaže:Kontroliram sve po njemu; no nije to jako, ni stalno, al kad se dogodi živcira me... Što se tiče onih 3 ručica što služe za prednji utovarivač; ispod kabine sam primjetio da lagano puštaju ulje...onak, mokre su...da li to predstavlja velik problem tipa dal moram rašarafit pola kabine da bih to sredio ili se može ispod volana do toga?
zrine892 kaže:pa znam da je 892 brzi od 1025 jer ima drukciji prijenos...odnosno drukciji menjač...ma nije bitno koliko je brz...bitno je da ide...čak razmisljam da uzmem još niže zadnje točkove tako da dobijem još veču snagu na prijenosu...
prednji 13,6-20ZJ kaže:zrine892 kaže:pa znam da je 892 brzi od 1025 jer ima drukciji prijenos...odnosno drukciji menjač...ma nije bitno koliko je brz...bitno je da ide...čak razmisljam da uzmem još niže zadnje točkove tako da dobijem još veču snagu na prijenosu...
A koje su sad gore? ( i naprijed i otraga)
zrine892 kaže:prednji 13,6-20ZJ kaže:zrine892 kaže:pa znam da je 892 brzi od 1025 jer ima drukciji prijenos...odnosno drukciji menjač...ma nije bitno koliko je brz...bitno je da ide...čak razmisljam da uzmem još niže zadnje točkove tako da dobijem još veču snagu na prijenosu...
A koje su sad gore? ( i naprijed i otraga)
zadnji 16,9 R 38
savoris kaže:procitao sam svih 655 postova i moram da primijetim da je toliko OFFova da se stvarno ljutim
molio bi da se to malo procisti ako je moguce
imam mtz i jako sam zadovoljan sa njime za mene drugi traktor jednostavno ne postoji
gledajuci odnos: snaga cijena odrzavanje sposobnost savladavanja teskih terena
koristim ga i u brdu i onaj ko kaze da je nestabilan postavit cu slike pa neka procijeni koliko to traktora moze da uradi
JEDNOSTAVNO ODLICAN (ili ja neznam za bolje) :lol: