i mene takoder zanima...bio je jednom u silosu rus 1221 ali ona stara linija sa ravnim mostom...mislim da je 5 god star i da ima negdje oko 3,500 rad...covjek prezadovoljan...motor je perkins sto mi se svidjalo i imao je drukciju hidrauliku...kako bi rekao ne kao kod nasi 820 i 892 belarus...imao dva vanjska cilindra...ne onakvog jednog u sredini...bas mi se svidao...zjockoo kaže:Baš me zanima što onaj 2822 može...volio bih ga vidjeti u radu... Da li je netko od vas vidio koji od većih modela kod nas u radu i kako se ponašaju? Mislim barem na 1222 ili 1523?
cuj i rusi su poskupljeli u zadnje vrijeme...nisu vise onako jeftini kao prije sto su bili...imaju neke nove prednosti...tako da...Bubu kaže:Moguce je,samo sto opet on kosta oko 40000 evra a uz malu doplatu se moze kupiti nov Same Laser 130 sa Deutz motorom sa vodenim hladjenjem!
Bubu kaže:Nije to toliki problem sto su cene skocile jer ipak su skocile i cene poljoprivrednih proizvoda. Glavni problem je sto su dosta losije i nemarnije sklopljeni i uglavnom svaki ima gresku!!! Vise sam video Ruseva starih 5 i vise godina da nisu rasklapani nego ovih mladjih od 5 godina!
savoris kaže:a moj stric je uzeo VTZ 2048a koji je 2004 godiste i radio je na njemu mnogo stvari i jako je nekvalitetan