Re: BELARUS MTZ
Uspio sam procitati svih 86 strana u dva dana
..ima jos onih koje mtz zanima... 8)
Nauci se puno jer je to sve prakticno iskustvo koje svi vlasnici imaju...
Mene isto zanima taj traktor...odnosno zanima me traktor koji ce biti povoljan za odrzavanje,ne pretjerane cijene u startu,solidnih radnih kvaliteta i koji ce biti brz u transportu...
Osobno mi se svidaju svi ovi oko 80-90 ks...dakle 892,952 (citao sam da je razlika samo u mjenjacu) i noviji..no posto nemam potrebu za novim traktorom traziti su iskljucivo ove nesto starije.
Citajuci sve ovo mnogi su se izjasnili da traktor ide 50km/h cak i vise..neki su cak i mjerili iza njega :mrgreen:
No nakon toga mislim da zrine kaze da je mjerio gps-om i da ide 45?? Sto je sada tocno..ili da si izaberem
Uglavnom potvrdu za brzinu 892 sam vidio na clipu...cak 53.3 koliko se moze razpoznati na snimci..
Bila je odlicna rasprava na tu temu.Sa time ne zelim ponovo podizati tenzije,no volim saznati bas sve prije nego se odlucim za kupovinu necega,pa iz toga procitajte moje decidirano inzistiranje na tocnim brojkama...ipak je praksa najvaznija.
hvala i forumasu koji je stavio raspored brzina na traktoru...odlicna stvar za matematicare...mister noa i ostale :mrgreen: :mrgreen:
Brzinu od 952 je netko provjerio kod svojeg strica ili ujaka cini mi se..(ne mogu bas sve detalje zapamtiti
)
Meni je vazna transportna brzina jer imam neke udaljene parcele koje zelim obraditi da ne stoje prazne.Sto se tice poljoprivede tu sam vise-manje pocetnik.Ostala je zemlja u nasljedstvo i zelim to obraditi.Veze me i nostalgija za sve to,sentimentalne vrijednosti i volim prirodu itd...ono sto vec svi vi vec osjecate u radu na svjezem zraku..
Zanima me otkada se proizvode serije 892 i serija 952...kolike su im cijene?U oglasnicima ih nisam jos trazio iako je ovdje receno da se slabo prodaju...
Sto se tice ostalih karakteristika one mi odgovaraju...nisam profi pa mi niti ne treba stroj kojeg necu iskoristiti...lijepo je vidjeti zapadnjacke traktore,no ekonomski meni to zaista ne treba..osim kada bi nasao nekog dobrog starijeg i naravno brzog u transportu 8)
Svaka informacija je dobrodosla.