- Tu od
- 14 Pro 2007
- Poruka
- 12,147
Re: BELARUS MTZ
kocnice su mu savrsene
mehanicke sa dva diksa (lamele) i jednim celjustima (makazama) izmedju njih , to kada nastelujes koci k'o nevrijeme
lako se skidaju lako se repariraju , u prevodu nema tu ama bas nikakve matematike , jednostavnost je savrsenstvo
prednja vuca , hmm
i kod 52ke ti je opcija samoukljucivanje koje nemozes da iskljucis i + mozes da je stalno ukljucis
ja sam je onesposobio da se sama ukljucuje tako sto sam povadio one valjcice i opruge koje je ukljucuju , znaci ostala mi je samo mogucnost rucnog (tj. noznog) ukljucivanja sto je meni sasvim dovoljno
prije mi je kada krenem na rikver sam palio prednju vucu i kada namotas volanom kada ide nazad 'oce traktor da pukne po pola
brzine su jednostavne , nemam semu ali pokusat cu da ti docaram
BH
|
| 4 7 . 9 . 1 2
| . | . | . |
|---------------------------- ler
| . | . | . |
| 5 8 .3 6 . R
|.
SH
kocnice su mu savrsene
mehanicke sa dva diksa (lamele) i jednim celjustima (makazama) izmedju njih , to kada nastelujes koci k'o nevrijeme
lako se skidaju lako se repariraju , u prevodu nema tu ama bas nikakve matematike , jednostavnost je savrsenstvo
prednja vuca , hmm
i kod 52ke ti je opcija samoukljucivanje koje nemozes da iskljucis i + mozes da je stalno ukljucis
ja sam je onesposobio da se sama ukljucuje tako sto sam povadio one valjcice i opruge koje je ukljucuju , znaci ostala mi je samo mogucnost rucnog (tj. noznog) ukljucivanja sto je meni sasvim dovoljno
prije mi je kada krenem na rikver sam palio prednju vucu i kada namotas volanom kada ide nazad 'oce traktor da pukne po pola
brzine su jednostavne , nemam semu ali pokusat cu da ti docaram
BH
|
| 4 7 . 9 . 1 2
| . | . | . |
|---------------------------- ler
| . | . | . |
| 5 8 .3 6 . R
|.
SH
nije navikao , on je traktor koji samo vuce on nezna staje to da ga neko gura :lol:AGRIPLUS65 kaže:da se i ja malo ubacim u raspravu ,zakaj belarus poskakuje kad ide na nizbrdicu :?: