gore je poteznica za vuču,pa ju moram skinuti i staviti ona 2 komada poteznice, da mogu plug zakačiti......nadam se da ću sutra uspjeti otići orati.....
danas sam ga vozio nekih pola sata, i ima jedna uzbrdica, gdje bude dosta klisko, i 533 uvijek malo prokliže gada ide gore,a gume su stare oko 1.5 god......a na rusu je jedna još original USSR, i neproklizuje ništa, bez uključene prednje vuče......dosta je težak traktor, što je važno za vuču......po neravnom terenu, dobro upija neravnine, valjda zbog velikog promjera zadnje gume,u odnosu na 533......ima hidraulički volan, to je dobro, nebi mogao zamisliti takav traktor bez njega......ubacivanje u brzine je jako lagano,a mjenjač ponekad malo zakrči, i onako fino upada u brzine......pogledao sam tablicu, koju imam naljepljenu u kabini, ima dobar raspored brzina, a mjenjač od 18x4 je dovoljan za sve radove......traktor je dosta brz, oko 35km/h.....dok 533 ide oko 20-25km/h.......
mislim da nisam pogriješio što se izbora traktora tiče.......na njemu je još dinamo, al to ću zamjeniti alternatorom od golfa 2 koji ima 65A, BOSCH, jer imao sam i dinamo na 533 kad je kupljen i stalno je zafrkavao,pa sam stavio gore od fiće 28A i odlično radi, čak je remenica pasala sa dinama, isti je konus......valjda ću i na rusu nešto skombinirati.......
danas je bilo hladno, oko nule, ima sva stakla na kabini,ali nema grijanja unutra.....netko je skinuo......al dobro, nepuše nigdje, sve je dobro zatvoreno......i sva stakla su čitava, ima i zadnji i prednji brisač.....nemam retrovizore, netko ih je skinuo......
za kipanje prikolice, 2 priključka,al mi ti neodgovaraju, budem jedan zamjenio........
200kg utega ima, ostavio sam samo 6 komada,jer mislim da nije potrebno sve vući......a utege za točkove nisam dobio........