to je traktor koji je najjeftini za odrzavanje...jeste malo poruzan...ali na necemu uzgubis na necemu dobijes....
Koliko vrijedi ovakovo što god?
koji je taj sa ćelavim gumama daj nam reciPonudjen mi je jedan taj Rus T-80 u zamenu za motocikl kojeg već duže vreme prodajem i niko ne nudi keš, nego svi nude neke zamene za automobile, drljače, krmače, ćurke, staro gvožđe i svašta drugo što mi ne treba, a ovo mi se čini kao ozbiljna ponuda i mislim da pristanem.
Dvojica kolega koji imaju 82-ojke me savetuju da ne uzimam ništa bez pogona na sva četiri, dok najbolji prijatelj, iskusni poljomehaničar mi kaže da ga uzmem. On tvrdi da bolje vuče osamdesetka sa zdravim zadnjim gumama nego 82-ojka sa ćelavim zadnjim i neodgovarajućim prednjim gumama. :finga: To je namerno rekao tako aludirajući na jednog od one dvojice koji me savetuju suprotno. Taj se hvali po selu što ga grlo nosi svojim Rusom sa pogonom na sva četiri točka, a sve četiri gume su mu "groblje" pa ga svaki dan neko čupa iz blata.
Te osamdesetke su koliko vidim veoma popularne u Mađarskoj. I onaj snimak što sam dao na prethodnoj strani je iz Mađarske.
Inače, cene takvih motocikala kao što je moj i traktora T-80 su približne po oglasima. I jedni i drugi se nude za oko 2000 evra.
Koliko vrijedi ovakovo što god?
koji je taj sa ćelavim gumama daj nam reci
Ne znam cijene ovih starih,ali u mojoj blizini je skoro prodat jedan mtz 820 91.godina,u dobrom stanju,sve cetiri gume 90%...za 6300 eura....s obzirom na to da je ovo stari traktor bez prednje vuce,na koji jos treba ulozit,cijena je oko sestine ove cijene....
Ponudjen mi je jedan taj Rus T-80 u zamenu za motocikl kojeg već duže vreme prodajem i niko ne nudi keš, nego svi nude neke zamene za automobile, drljače, krmače, ćurke, staro gvožđe i svašta drugo što mi ne treba, a ovo mi se čini kao ozbiljna ponuda i mislim da pristanem.
Dvojica kolega koji imaju 82-ojke me savetuju da ne uzimam ništa bez pogona na sva četiri, dok najbolji prijatelj, iskusni poljomehaničar mi kaže da ga uzmem. On tvrdi da bolje vuče osamdesetka sa zdravim zadnjim gumama nego 82-ojka sa ćelavim zadnjim i neodgovarajućim prednjim gumama. :finga: To je namerno rekao tako aludirajući na jednog od one dvojice koji me savetuju suprotno. Taj se hvali po selu što ga grlo nosi svojim Rusom sa pogonom na sva četiri točka, a sve četiri gume su mu "groblje" pa ga svaki dan neko čupa iz blata.
Te osamdesetke su koliko vidim veoma popularne u Mađarskoj. I onaj snimak što sam dao na prethodnoj strani je iz Mađarske.
Inače, cene takvih motocikala kao što je moj i traktora T-80 su približne po oglasima. I jedni i drugi se nude za oko 2000 evra.
griješite kda oslovljavate sa t80 ili t52
to su MTZovi i oni se označavaju sa MTZ80 ili MTZ52
a LTZovi oni nose oznaku T , recimo LTZ T40
Ne znam cijene ovih starih,ali u mojoj blizini je skoro prodat jedan mtz 820 91.godina,u dobrom stanju,sve cetiri gume 90%...za 6300 eura....s obzirom na to da je ovo stari traktor bez prednje vuce,na koji jos treba ulozit,cijena je oko sestine ove cijene....
Nisu sitnice, rečeno je već,,,, razlika nebo i zemlja, nikako nemojte uspoređivati te traktore i brkati slova. Hvala.a sada i ti ideš previše u detalje......LTZ,VTZ,MTZ sve su to rusi......:butthead: