da se i ja malo pojadam, nisam dugo
.
poznato je da sam skršio prednju vuču. prošli tjedan sam traktor odvezo majstoru i u ponedjeljak mi je dao katalog s popisom djelova koji su otišli i poslo me u vinkovce po iste. doneo sam mu ih i sve je bilo ok samo ih postaviti i prednji pogon radi
artyman: . danas oko podne ga zovem da vidim jel gotov više nema tu toliko posla, kaže sastavljen je samo da ga negdje isproba i mogu doći po njega
artyman: . većeras me zove i kaže ona trgovina u koju sam te poslo što prodaju original dijelove prodaju škart djelove :scratch . dali su ti original osovinu koja nevalja i moro sam je odnijeti tokaru :scratch ali taj tokar nema alat za tu vrstu obrade pa sam odnijeo u đuru đaković u alatnicu
rayer:. nažalost ni oni nemaju odgovarajuči alat za obradu te osovine pa je tamo tokar uzeo brusilicu u ruke i obradio je kako i inače rade pa nekada uspije napraviti da valja a nekada kao u tvom slučaju zajebe malo
. stanje ti je znači slijedeće prednji pogon se da uključiti ali se teže isključuje tj. trebaš stiskati ručicu dolje i trznuti gasom da ona sama iskoči. pa ti probaj tako raditi a ako se nenavikneš otiđi opet u vinkovce :scratch u istu trgovinu i uzmi ponovo osovinu i ja ču ti je ugraditi do tada mi ostavi pola para za ruke što smo se dogovorili a to je 750kn :drinkers: . i ja vas pitam tko je tu lud :?: