rekao bih da su 15ke
a za naprijed sam siguran da su one šugave kineske 11ke koje treba izbjegavati maksimalno jer nisu ni za Q
nego da ja prenesem vama malo moje muke oko rusa , prije nisam imao vremena
polako mi je duvao sistem hladjejna i ja misleći da je dihtung skinem glavu da ga zamijenim
ali šipak , stubline sa gornje strane su prilično sagorele , glava ima dvije pucije , jedna je bezopasna ali ona druga dolazi ispod dihtunga :madmana:
ajde rekoh dok ne nadjem drugu glavu samo nabacim novi dihtung da se prenesem da pregrmaim sijanje , ali i tu šipak , novi dihtung je izbijen za za pola sata rada
ponovo rasklopim (dva puta za jedan dan) stavim opet novi dihtung , zategnem krvnički i opet dobijem prvobitno stanje , sistem hladjenja se naduvava i prilično brzo izbacuje vodu
za sve ovo je uzrok hladnjak koji mi je puštao i pregrijao sam ga par puta opasno
a u zadnjih mjesec-dva motor je počeo da mi radi nekako brbljavo , da skratim , krivac je bila dizna samo je problem što sam to teško ustanovio
skinem dizne i odnesem na test , 2 imaju pritisak 140 , 1 ima 135 , i 1 ima 200
ovu sa dvjesta naštelujem na 135 i vratim , sve 4 dizne imaju urednu maglu
ali motor opet ne radi ni blizu dobroga :madmana: večeras skinem cijevi od dizni i zaverglam , kompresija iz stublina se vraća kroz diznu nazad u boš pumpu i miješa vazduh i naftu , ujedno nadjača i nepovratne ventile na pumpi
sada moram i pumpu vjerovatno odnijeti na regliranje :madmana:
krenule mu u tri pm :madmana: