Naravno. Ako radiš uslugu, večina mušterija radi kako misli da je najbolje za njega...Od varanja kvadrature parcele, do sijanja na 60 cm i ispod toga...misleći da će dobit više kukuruza..a tebi manje platit...Takvih kod mene više nema..bolje da sam ja filozof nego oni...a Vi neki se trudite da im udovoljite s ventilatorima,s prevozom do kuće, po mogučnosti i ubacivanja u čardak, i najbolji su mi kad neki klip mu padne pod noge ali on igra đepni biljar, neće se sagnut i bacit u prikolicu...S ljudima je najteže radit..sto ljudi-sto čudi..evo ja ispao filozof,,,a svi oko mene pošteni da im aureola viri iznad glave. Hvala MilanZetor.Ti si bhorv neki filizof.. Svatko neka radi kako misli da mu je najbolje.
Kakvi ventiltori??? Berite kad je klip zreo a ne kad je stabljika suha, i netreba nikakav ventilator. Naravno to vrijedi za marljive gazde koji ručno preberu red kud prolazi berač, a za ove koji čekaju da mejaš pobere kukuruz da bi on mogao svoj, takvima berem do 11 sati i čao-bao, ima dana...
Čuj, neznam za Tornado 35,, al sam na Zmaju 214, ugradio ventilator,, pomogne dobro,, mada poslije podne slabiji mu je učinak,, al pomogne,,,
Nemam sad kad,, al narednih dana budu slike,, pa se iskemijajte šta,,