Decki, ne bojte se pucanja. Moj T-40 je bio razvaljen po pola. kad sam covjeka pitao kako, rekao je da nema pojma, da prica kruzi da je nosacem desnog tocka pokupio panj i da ga je to raskinulo. odnesli ga kuci, povarili kako treba, dodatno jos pojacali na tom mijestu i nema brige. Znajuci sve to, svejedno sam uzeo berac koji je vec tri sezone odradio kod mene samo uz zamjenu 90% tarupa (remenje, lezajevi, nozevi) i to mi je covjek i rekao kad sam berac kupio...
Nema kod sipa sta otici ako se na njega pazi i ako se ne ganja po njivi kao da je tudji.
A kod dvorednih je sasvim druga prica: Ako dvoredni, onda zmaj 223 ako se vec moze birati, u nedostatku para moze i 222S koji ima bolje rijesen tarup od obicnog 222 i mislim da je jos na S modelu doradjivano kojecega, no nisam siguran. Dvoredni SIP je zlo i naopako. Ko tvrdi da je s njim zadovoljan, ili ne zna za bolje ili laze sam sebe. Ima valjda 50 osovina, 20 lanaca, 3-4 reduktora, ma 100 cuda... Kad sam zagledao jednog T-70 jeza me uhvatila sta tamo sve nema...
Ako jednoredni onda SIP, ako dvoredni onda ZMAJ i nema puno greske.