Svaka cast, ja nisam toliko detaljno isao raditi, jer nisam primjetio da se ista klima...
Jedino sto nisam znao, a otkrio sam tek ove godine (sramota me i priznati ovo) da na raketama imam nozeve koji ciste nakupljenu travu, a ti nozevi su kod mene na beracu bili skroz odmaknuti, tokiko da sam mogao progurati ruku izmedju rakete i noza. Nozevi su kao novi i mislim da ih nitko nikada nije ni stelao. Pa sam skidao rakete i brusilicom ih "poravnavao" po duzini da mogu sto vise nozeve pribliziti da ne udara jedno o drugo i ove godine mislim da vise nece biti problema sa zatravnjenim njivama...
Poslije sam skidao one, ne znam kako da to i nazovem, gumene "mlatilice" sto tjeraju klipove preko komusaca, da dodjem do valjaka, sve valjke povadio, pregledao lezajeve, i svi su jos dobri, pa sam valjke vratio nazad, te sam ih po praovima priblizio da ne bude lufta ni medju njima, da bolje komusaju. takodjer sami te "mlatilice" malo spustio, da malo bolje pritiscu klip na komusace, al to cemo vidjeti ako bude previse krunilo, podici cu ih...
remenje i lanci dobri, samo trebalo malo postelati, navoje za stelanje raketa podmazao, instalaciju rijesio, kupio kardan s duplim zglobom i skratio ga na mjeru, crijeva za hidrauliku provukao malo bolje po beracu da ne smeta jedno drugom...
Zao mi samo sto nisam mogao poslikati, jer sam bio prljav od glave do pete...