Nebi se baš složil s tobom Šanana.Kaj se tiće sipovih cilindara i izvoda na zetoru...
Dečki, nemrete tak delati. Nekaj se bude sje....
Majku mu, SIP ima sve jednoradne cilindre i oni zahtjevaju jednoradne izvode traktora, svaki posebno, svaki treba imati svoju komandu.
A zetor ima jedan dvoradni par koji se koristi za jedan dvoradni cilindar ili jedan jednoradni i tu je priči kraj.
ŠANANA netočno može raditi bez problema skroz gore pritisak na prvi celinder , malo dole zakočena oba , još dole protok oba , skroz dole pritisak na drugi celinder tak sam spojil kolegi Fiat balirku iradi bez problema (nemoj plašit vlasnike Zetora ):icon_fU:Kaj se tiće sipovih cilindara i izvoda na zetoru...
Dečki, nemrete tak delati. Nekaj se bude sje....
Majku mu, SIP ima sve jednoradne cilindre i oni zahtjevaju jednoradne izvode traktora, svaki posebno, svaki treba imati svoju komandu.
A zetor ima jedan dvoradni par koji se koristi za jedan dvoradni cilindar ili jedan jednoradni i tu je priči kraj.
Za dodatni razvodnik, s tim da treba par ventiliča ili takav razvodnik da bi istovremeno mogel koristiti osnovnu hidrauliku i dodatnu hidrauliku.Zeljko ti bi trebal znati ili muha,zeko ima jos jedan izlaz dole na pumpe,tj.poklopcu di je pumpa,za kaj bi se taj dal iskoristit???
Koje komponente ta rolo balirka koristi?Znam da sam otišao u off, ali da li to znači da ja svoju rolobalirku mogu spojiti na 1,2 i nulu i da sve normalno?
Za dodatni razvodnik, s tim da treba par ventiliča ili takav razvodnik da bi istovremeno mogel koristiti osnovnu hidrauliku i dodatnu hidrauliku.
Koje komponente ta rolo balirka koristi?