matija754dt
Član
- Tu od
- 5 Pro 2011
- Poruka
- 137
kak nije imao? vidiš na slikama razliku između novog i starijeg..
na novom je bunker pomaknut u desno nema unutarnjeg kljuna pa se cini da nema šasije ali šasija je ista i na jednom i na drugom
kak nije imao? vidiš na slikama razliku između novog i starijeg..
na novom je bunker pomaknut u desno nema unutarnjeg kljuna pa se cini da nema šasije ali šasija je ista i na jednom i na drugom
Nema veze hoce li bit pucanja ili nece najvaznije je da su im nabildali JAKO "popularnu" cijenu, nesto sitno preko 100tkn... van svake pameti!
Kak je tebi šasija ista a fali cijev sa ravne strane koša? kljun ima ali nije namontiran bio,
Šasija je skinuta, jel shvačaš, spaja se na šerafe, točo je tako kaj je Bobo napisao.
Točno se sječam kad smo pred 2 god. tovarili susjedov T40 na kamion pod ceradu, skinuli smo nutarnji kljun i taj komad časije da bi se bunker sa njegovom šasijom pomaknuo prema vanjskom kljunu i tako je onda jedino mogao zaći u kamion pod ceradu. Kraj priće.
101 000kn......cjena me jako iznenadila......dok BERKO jednoredni novi dođe oko 70 000kn, a dvoredni oko 110 000kn i prije bi ga uzeo nego sipa.........a zmajevi su dosta jeftini, samo ih treba dobro uraditi i radit će bez problema za puno manje novčića..........
vidi : http://www.agroklub.com/poljoprivredni-oglasnik/oglas/berac-kukuruza-berko/11/Tko je generalni uvoznik Berko berača za Hrvatsku zamolio bi da mi ako tko zna tu informaciju da mi odgovori handshake):
Jel tko zna oznaku za ležaj za frezu od tornada 40?
Oznaka lagera je 1307 .
Obratite pažnju i kod montiranja koša pošto imaju 2 opcije za traktore šireg i užeg traga.Prva je za šire a druga rupa (pri kraju) za traktore užeg traga.
Zbog čega je puklo rudo ?