Sadim na površinu jednog jutra, odabrao sam gold cup jer sam čuo da je najsigurniji za izgled i veličinu klipa a mislim da mi ranija sorta ne treba ako koristim agril!? :scratch
Mislim ga voziti na more na veletržnicu. Rekao sam u prvom postu da mi je ovo prva godina i ne mogu puno izgubiti jer nije veliko ulaganje i ne moram se zaduživati.
Moje prvotno pitanje je bilo: je li potrebno kidanje metlica i kada se obavlja?
Hvala
Pogledaj si i na ovioj adresi gore .Pa da i nije baš tako kao smo pisali ima kao i u svakoj proizvodnji moraš paziti ma moljca kidati zaperke bar kod ovog sandensa da bude po dva klipa na stabljici.
Imaš više o šećercu na www.poljoberza.net pregledaj si list povrtlarski glasnik.
Pozdrav!
Pogledaj si i na ovioj adresi gore .
Pozdrav!
A živ živ sam imap i drugog posla kopanje luka i salate nije na folije pa ju moram malo pogrebati a jednu ću početi sjeći za subotu za pijecu da se počne malo zarađivati a ne samo trošiti .Prijatelju jesi živ. Malo manje trebamo ložit vatru pa imamo malo više vremena.
A što se tiče šećerca dovoljno je da na googlu upiše sjetva kukuruza šećerca tamo je i poljobreza a ima šta cjeli dan da čita
Pozdrav..
ma samo da kažem da je Bobostar postao doktor,obranio sve golove čovjek. eto toliko,neće čovjek sam da se hvali pa reko nek se zna,nije to mala stvar.
ma samo da kažem da je Bobostar postao doktor,obranio sve golove čovjek. eto toliko,neće čovjek sam da se hvali pa reko nek se zna,nije to mala stvar.
E doktore nešto me probada ispod desne plećke a nis ti taj he he čestitam.
Pozdrav!