dane001
Aktivni član
- Tu od
- 7 Svi 2009
- Poruka
- 2,262
Jok prijatelju ali ima uoale mišića od motike.
Pozdrav!
kad neće sama da kopa. pa jel nema neka zgodna susjeda da pomogne?
Jok prijatelju ali ima uoale mišića od motike.
Pozdrav!
kad neće sama da kopa. pa jel nema neka zgodna susjeda da pomogne?
To je od nestručne primjene motikana WP 100; prijeđi ne neki drugi motikan, recimo WP samorad... ha, ha...E doktore nešto me probada ispod desne plećke a nis ti taj he he čestitam.
Pozdrav!
Sa ćim mogu dezinficirati kontenjere? Hvala
Da, raspitivao sam se danas za Izosan ali nitko sa sigurnošću ne može reći da li je sto posto učinkoviti. Ne bi volio da se u komori razvije neka gamad :-/ Hvala
ja ga koristim u ugostiteljstvu za dezinfekciju,ako su ga oni odobrili znači da je učinkovit.
Sadim na površinu jednog jutra, odabrao sam gold cup jer sam čuo da je najsigurniji za izgled i veličinu klipa a mislim da mi ranija sorta ne treba ako koristim agril!? :scratch
Pozdrav dečki
Zna li netko di ima kupiti sjeme lubenice sorta Madera (f1) i Bonta (f1)?
Kontaktirali smo razne distributere po RH pa su rekli da nemaju ili će nabaviti (naravno,ništa od toga).
Možda znate i za neku vrstu na čijoj je kutiji naslikan bik ili bizon :scratch
Pitanje sam postavila na temi lubenica ali nitko ne trza 8)
Seko pored svih lubenica nađeš baš te ali probaj Fer-mi d.o.o. 01/3888-015.
Mislim da ti je malo kasno za proizvodnju rasade ali za ditrktnu sjetvu malo požuri:
Pozdrav!
Hvala na odgovoru,
ma nije to za mene nego za kolegu a njih je već zvao,nemaju.
Preporučite neke druge vrste ali da je plod 8-10 kg. :weedman:
Veličini poloda ti određuje sorta ali najviše utječe voda i gnojivo možda Kodak Varda Fntazija Nives a od ZKI Vilmy ili Zengo.
Pozdrav!
Crimistar F1 vrlo rani 6-8 kg, Crisby F1 vrlo rani 7-9 kg, Top gun F1 (ja ga sadim) vrlo rani 8-10 kg, Lady f1 rani 10kg, Royal Flash f1 rani 8-10kg, Farao f1 (ja ga sadim) srednje rani 12 kg Crimset f1 srednje rani 10-12 kg,Paladin Izuzetno dobra (ja ju sadim) 10-12 kg Romanza f1 rani 7-10 kg, Lonci rani od Zki ako ovo nije dosta ima ih još puno.