decki koji su optimalni rokovi za sadnju celera?
Ako imaš dobre flance, možeš presađivat na njivu početkom 5mj pa sve do kraja istog.Ph zemljište ti treba za celer iznad 6, i još jedno trebaš ga čuvat od zećeva
E jb..ga jel imaš koje poveće a da ge ne napada divljač.
Pozdrav!
JOHABI flanci su mi veliki nekih 5 cm i dasta je stabiljka čvrsta ..planiram posadit nekih 20000 tisuča...al me muci kad je najbolje posaditi?
ej hvala ti johabi ..to sam folijarno pošpricam ne?
Ima, ima... kako je ovo svaštara mogu pisat.E jb..ga jel imaš koje poveće a da ge ne napada divljač.
Pozdrav!
Ne mogu naći ima li igdje napisano o tretiranju zemlje protiv štetočina prije sadnje paprike i rajčica.
Naime,lani sam u rupe za sadnice stavljala sredstva protiv crvi i posipala okolo prah protiv puževa a naknadno su se pojavili problemi s mravima.
Dursban u granulama.
Kolege gdje nabavljate okiten crijeva za navodnjavanje, gdje su najpovoljnija? Da li je netko upoznat sa firmom iz Vukove Gorice, mislim da se zove Polar?
Kojeg promjera ti trebaju cjevi.
63 fi, ne moraju biti za više od 5 bara, samo da su što povoljnije
Sve okite ili alkaten ili kako ih tko zove Brazda iz Virovitice nabavlja u Polaru i nema jeftinijih imaju još neke koje se koriste za postavljanje poštanskih kablova iz iste firme koje su još jeftinije.