aha mislim da mozes treba provjeriti ja vecinom bez ugovora vozim i nema nikakvih problema primaju :drinkers:Ne radi repromaterijala,imam neke zemlje pa ako bi se dogovorio i ako bi meni ostalo vremena za to radit sto nebi. Bolje neg kukat.
aha mislim da mozes treba provjeriti ja vecinom bez ugovora vozim i nema nikakvih problema primaju :drinkers:Ne radi repromaterijala,imam neke zemlje pa ako bi se dogovorio i ako bi meni ostalo vremena za to radit sto nebi. Bolje neg kukat.
ljudi oprostite što ste čekali na moje odgovore na pp što se tiče brojeva i ostaloga. imao sam svatove pa nisam stigao,eto oženi se i ja konačno. popijte nešto u moje ime:drinkers:
ljudi oprostite što ste čekali na moje odgovore na pp što se tiče brojeva i ostaloga. imao sam svatove pa nisam stigao,eto oženi se i ja konačno. popijte nešto u moje ime:drinkers:[/QU
Bravo napokon MAŠALA što bi tebi bilo bolje nego nama.
Pozdrav!
ljudi oprostite što ste čekali na moje odgovore na pp što se tiče brojeva i ostaloga. imao sam svatove pa nisam stigao,eto oženi se i ja konačno. popijte nešto u moje ime:drinkers:
sory nisam vidio vozim to u agrofructusOk. Hvala na odgovoru. Nadam se da ce se jos neko javit da odg.
A jel se moze znat gdje ti to vozis?
trebalo bi se kod strucnjaka provjeriti,,, mi u plastenike sadimo samo jednu kulturu,, lakse je radi zastite bolesti itd... ako ides u profi proizvodnju skupo je riskiratiDa li se moze u istom plasteniku posaditi i paradajz i patlidzan?
trebalo bi se kod strucnjaka provjeriti,,, mi u plastenike sadimo samo jednu kulturu,, lakse je radi zastite bolesti itd... ako ides u profi proizvodnju skupo je riskirati
Ima ti Cabage u paprici, a i ostali imaju u salatama. Nemreju biti loša, pogledaj firme koje zastupaju
Inaće palo kiše u dva tjedna 40 litara le le le