Javio mi forumaš da je Herbos u stečaju. Tko li ga pokušao ubiti?
Meni je jučer sjela rata za kreditEvo, maloprije me zvao prijatelj da mu je danas sjela odšteta za E. Coli. Ja ću sutra provjeriti na banci da vidim ima li čega. Je li kome od vas šta sjelo?
meni nije..a koliko mu je sjelo?po m2
pozz isplate su bile jucer i danas nesto se pricalo 1200 kn /ha p.s .nemoj te me tocno za rijec mozda grijesimma mogu si misliti...
Evo, maloprije me zvao prijatelj da mu je danas sjela odšteta za E. Coli. Ja ću sutra provjeriti na banci da vidim ima li čega. Je li kome od vas šta sjelo?
Sjelo 30x manji iznos od iznosa koji je trbalo isplatiti, prema Odluci mps(10kn/m2 - plastenici i 4kn/m2 vanjska površine)
Evo čitam o herbosu itd . sve je to krenulo kvragu ,
ali dok ima bosne bit će i herbicida , fungicida ,..
Ja sam informiran primjerice motivel koji ide za sirak u kukuruzu i zna se koliko košta kod nas , u bosni se kupi kupi zamjenski preparat koji se zove TALISMAN i vjerujte potpuno je istog djelovanja kao i motivel i košta nekih cca 140 kn.
Tvornicu galenika je kupio BASF i rade svoje i zamjenske preparate.
Fungicidi , insekticidi - sve zamjenski sve OK i do 3-4 puta jeftinjije.
To je provjereno sa ovogodišnjom proizvodnjom kornišona , krumpira , lubenica ,..
Ne radim propagandu srbima nedaj Bože ali Herbos i dok je radio imao je sve skuplje itd.
Iskreno žao mi je jadnih radnika.
Sjelo 30x manji iznos od iznosa koji je trbalo isplatiti, prema Odluci mps(10kn/m2 - plastenici i 4kn/m2 vanjska površine)