I
ihorzic
Guest
nije padalo jer je bilo još malo dalje od mene ali je grmilo dobro
s čim je najbolje zakrpati foliju na plasteniku posebna traka, ljepiti pomoću pegle ili fen, ima jedno desetak rupa največa je oko 10x10cm
Meni je preklani led razbuco plastenik poljepio sam sa trakom za krpanje imaš užih i širih i drži dobro čak smo sa korpom električarskom napravili veču rupu i to smo skrpali više puta i drži super. Prije krpanja sam sa mokrom krpom obriso oko rupe pa sa suhom jer neče dobro primit na prljavo .
Imaš link neki na netu od tih traka gdje se mogu kupiti itd
Ima tog po dučanima sa poljo opremom kod nas Banić dučan ko mali Pevec ima svega.
Ahem vilina kosa ( Cuscuta spp. ) bandit napala mi neke paprike. Što raditi? Poz
Ahem vilina kosa ( Cuscuta spp. ) bandit napala mi neke paprike. Što raditi? Poz
Jel klopke ili staviti otrova za miševe?mamci pored folije
Jel klopke ili staviti otrova za miševe?
Jel još netko od vas ima problema sa je... miševima, otjerat će me na psihijatriju, stalno prave kanale, ja zatrpam oni opet, ne prave štetu tj. ne jedu korjen al na mjestima stisnem prsom zemlju ono prst propadne a žile u zraku, to me proganja, pomozite :madmana::madmana::madmana:
perike?
:mrgreen:
mislim da bi se za riješenje trebal raspitati kod amerikanaca, ako im je još ostalo napalma...
dali bude problema na granici kada vani (mađarska) kupujete gnojivo, zaštitna sredstva i ostalo kakva su iskustva, hvala
Za gnojive ja idem i BiH i nema problema možeš prevesti u vrednosti 1000 kn povrat poreza dobivaš za 100 kmarki a sredstva iz iskustva moraš sakrivati.
pozdrav!
Jel tko riješavo vilinu kosu?
dobar dan,
trebam pomoć oko motorne pumpe za navodnjavanje,koju pumpu izabrati i po kojoj se cijeni kreću? Planiram navodnjavati površinu nešto veću od jednog k jutra. Dali netko ima kinesku pumpa i kakva je, s obzirom na cijenu koja je 5 puta manja od hondine ?
hvala unaprijed