ma daj nezna se ni reda ni ništa, svi misle da se tu neka masovna lova okreće, a nemaju pojma kolko treba uložit rada ovdje, ovaj mjesec račun za vodu 2300 kn ,a svi misle da to samo od vode raste i ti su još dobri neki misle da se to ni ne zaliva :rolleyess:
a svi bi te samo derali, uzmem jebeni kap na kap i on je rasječen na pola ili fali nekoliko metara pa jebemu...ovaj u auto servisu 4x SKUPLJI od onog u slavonskom brodu , cjene padaju , paprika više ni neću van sadit možda i hoću ne znam...
od ovog stresnijeg posla skoro nema evo danas me probudi neki vjetar , ustaj idi gledaj da nije krenulo pucat negdi , buvač napada papriku špricaj , zalivaj plastenike, jednu njivu , drugu , vozi , tanjiraj, frezaj ko te šta pita i onda mi neko počne nešto srat zašto ti je toliko plastenika prazno i sere zašto nemam sve pa nije ovo konzum da ima sve pa neraste to kako ja kažem joj takvi dođu jednom koji nikad nisu bili i nabijem ih na ... da prostite
a da ne kažem da još poticaj nisam dobio , nemoš nikako iskopat info di je to zapelo samo se loptica prebacuje vamo ,tamo ova na godišnjem ona tamo doručak , jest da imam dug za zdravstveno ali je manji od poticaja i hoću da se to probije i naplati ali nemoš...