dotty
Član
- Tu od
- 1 Stu 2010
- Poruka
- 96
prvo fazan pa onda bela,ja donesem gajbu pive iz birtije.
ma kakva piva uz fazana!!! treba nekog finog crnog vina
prvo fazan pa onda bela,ja donesem gajbu pive iz birtije.
ej ti,sjeme sam dobio jučer. nego ja sam tebe skužio da si mi poslao i krastavac,ili si samo gledao pakovanja i cijene?
Za belu moram prvo skužiti sistem ja sam do sada kartao sa kartama u rukama samo .
ma ništa hitno,čujemo se onda za detalje,nazovem te.Za belu moram prvo skužiti sistem ja sam do sada kartao sa kartama u rukama samo .
Dane za krastavce možda nisam skužio starost kako moja kći kaže ginko reci koliko i to ćemo rješiti kao što sam rekao 100 kom/35 km bez putnih troškova ili ćeš 250 ali za tu cijenu nisam pitao kada budem tamo zvrcnem ti pa se dogovorimo koliko je hitno.
Pozdrav!
Kruži priča da ih žabe također vole jesti
Ja sam mislio da mi jedu presad kukci (vjerojatno skakavci), da bi na kraju ispalo da su puževi golači. Nije ih bilo puno, ali i jedan ovaj puž (čak i ovi bijeli tek izleženi) može napraviti veliku štetu , posebno dok je povrće u kotiledonima. Gadovi se tokom dana skrivaju ispod kontejnera, a naveče izlaze i svaki može obrstiti više od desetak presadnica, a svakim danom je sve veći i veći. Ja bi na tvom mjestu pokrio sve mogućnosti. Faciron i ljepilo za miševe, pitroid alfa za kukce ,iako mi se čini da je prerano za njih, ali ako griješ moguće da ih je toplina potaknula na razvoj. I pužomora za puževe, slična stvar kao i s kukcima, čini se prerano, ali nikad ne znaš. Meni miševi nikad nisu radili štete, a znam da je plastenik pun podzemnih hodnika.