Nisam sve pretrazivao na forumu,ali mislim da nema takva tema...nisam niti otvarao temu dok ne pokusam u "svastari"...ako bude potrebno i ima svrhe tada cu otvoriti.
Problem je vezan uz nabavu "rucnog kultivatora" ili "rucne motike" . Vrlo slicne "sprave" koje koriste prednosti fizike...(dakle nema "borbe" sa dizanjem i spustanjem motike - sto predstavlja najveci postotak rada prilikom obrade).
Rucnih kultivatora ima u hr..na vise mjesta. Zanimaju me iskustva onih koji su ih koristili. Ima ih vise vrsta i ocito su za drugu namjenu..naravno i sama kvaliteta odradenog posla ce biti razlicita.
Naravno i cijene komentirajte
Linkovi o specifikacijama proizvoda su dobrodosli.
Zanimljiva stvarcica je "rucna motika", nazvana "super motika". Konstruktor je vjerojatno neka osoba iz Srbije jer su sve informacije uz proizvod vezane za susjednu zemlju. Da li netko od vas posjeduje nesto slicno?
Po onome sto sam vidio mislim da je to bolji proizvod od "kultivatora" jer "podrezuje" korov...
http://www.youtube.com/watch?v=q8im_z1ST8E
Molim vas da kao strucnjaci u povrtlarstvu komentirate vrijednost i ucinkovitost ovog proizvoda...usporedite sa "rucnim kultivatorom2 i sl.
ukoliko ima linkova o "rucnom kultivatoru" prilozite ,pa cemo usporediti.
Smisao jest da se odredeni posao moze odraditi na laksi nacin(i drugi dio vremena provesti pod sljivom koristeci plodove te iste sljive...- nisam mislio na etanol
)