Pratim lokalni konzum ali ne baš , krastavac po 3 više ga i ne berem ma da ima još kod nas brutalnu potražnju , paradajz imam 500 strukova i prodajem ga samo kući po 8kn za pijacu nemam ništa , a i kod kuće odbijam ponude na veliko , breskve 7,8kn nektarine i ove druge, paprika 10kn .Mrkva i zelen u pakovanjima od 500gr po 5kn, moj Kangoo kad napunim do čepa ode cijeli ...
Ovdje je dobra cjena ali puno ne možeš prodati ja sam ovo svoje tržište razvijao 30 godina i uspio sam . Na dan kod kuće okrenem 400 kn u prosjeku , sin dežura kod kuće i bude dosta mušterija zbog ove suše i sunca ,a bome i konzum je skup u pm.
Kad sve zbrojim na papiru jeftinije je mi je odvrnit slavinu i natočit 3 kubika za 24 kn (pritisak je dobar za 1, 1,5 h je puna)nego palit traktor tražit potok ili rijeku ...
Nebi vjerovao ali kod nas lokalni proizvođač krumpira na pijaci prodaje po 5kn ,a bio je i 14 kn .Bi on vidio da ode u Vinkovce ko ja i proda nešto , meni samo breskve i idu tamo , a i to mi je jedina i potreba da idem tamo ostalog nemam viška...